Ovocie a zelenina ako liek

Oberbeil Klaus, Lentzová Christiane

Ovocie a zelenina ako liek

Vydavateľ
Fortuna Print,Bratislava
Vydanie
2001 • 1. vydanie
Illustrácie
farebné fotografie
Počet strán
294
Jazyk
slovenský
stav knihy: dobrý Ovocie a zelenina obsahujú všetky aktívne biogénne látky dôležité pre trvalé zdravie a silný imunitný systém. Cieľavedomou výživou môžeme predísť mnohým akútnym a chronickým chorobám alebo aspoň zmierniť účinky. Od agaru po zemiaky, od ananásu po slivky – všetko o liečivých a vitálnych látkach vo vybraných druhoch ovocia a zeleniny Najlepšie recepty pre zdravie – chutné raňajky, hlavné jedlá, polievky, šaláty, rýchle občerstvenie a nápoje. Kapitoly knihy o ovocí a zelenine zahŕňajú podrobné informácie o účinných látkach v jednotlivých druhoch a o ich pôsobení na ľudský organizmus. V kapitole o najrozšírenejších chorobách sa dozviete o príznakoch a príčinách ochorení a o ich liečbe účinnými látkami z ovocia a zeleniny. Kniha prináša vynikajúce recepty pre zdravie: raňajky, hlavné jedlá, polievky, šaláty, dezerty i miešané nápoje.
Kód: 144585
tvrdá väzba • stav dobrý • formát 190x245
6 €
Copyright © 2025 Antikvariát Paseka Banská Bystrica